Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 Γράφτηκε από τον/την Φουτσιτζή Ιωάννη

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
Τμήματος Παραδοσιακών Χορών

Στο σχολείο μας κάθε Παρασκευή 14:00 - 15:30 λειτουργεί τμήμα Παραδοσιακών Χορών που έχει σαν στόχο να φέρει τους μαθητές πιο κοντά στην Παράδοση και να μάθουν Παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η δημιουργία του παραπάνω τμήματος εντάσσεται στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα που υλοποιείται στο σχολείο μας με τίτλο «Ας αρχίσουν οι χοροί ...». Υπεύθυνος του προγράμματος και χοροδιδάσκαλος είναι ο καθηγητής Φουτσιτζής Ιωάννης ΠΕ0401 και συμμετέχουν σε αυτό οι καθηγητές Ρεντάκης Νικόλαος ΠΕ01, Τζογάνης Πέτρος ΠΕ11 και Χαλκιάς Χρήστος ΠΕ16. Στο Πρόγραμμα δήλωσαν συμμετοχή 47 μαθητές από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος στις 19/12/2014 πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών του προγράμματος Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλά εδέσματα και πολύ χορό παραδοσιακό.
Επίσης, μετά τις γιορτές, με την έναρξη των μαθημάτων τη νέα χρονιά, στις 16/01/2015 πραγματοποιήσαμε νέα εκδήλωση για τη κοπή της πίττας και ευχές για μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες και πολύ πολύ χορό !!! Το φλουρί έτυχε  μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου, η οποία και παρέλαβε αναμνηστικά δώρα. Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας.  


 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86