Επέτειος Πολυτεχνείου έτους 2014-2015

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 Γράφτηκε από τον/την Ζαραμητροπούλου Νικολέττα

 41η Επέτειος Πολυτεχνείου  

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η 41η επέτειος του Πολυτεχνείου. Τη διοργάνωση και επιμέλεια της γιορτής ανέλαβαν οι καθηγήτριες Κατσιαούνη Μαρία και Φιλιππίδου Σμαρώ, ενώ την επιμέλεια της χορωδίας ανέλαβε ο καθηγητής Χαλκιάς Χρήστος.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε την ανάγνωση του χρονικού του Πολυτεχνείου, με αναφορά στα αίτια που οδήγησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, καθώς και παρουσίαση των γεγονότων του Νοεμβρίου 1973 που συνέβαλαν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μέσω της απαγγελίας ποιημάτων από τους μαθητές και της χρήσης προγράμματος παρουσίασης.

 Το χρονικό της ημέρας διάβασαν οι μαθητές: Κυριακίδου Μαρία-Άννα, Καναράκης Ιωάννης, Χριστοδουλίδη Χρύσα

Τα ποιήματα και τα πεζά απήγγειλαν οι μαθητές: Βασιλειάδου Γεωργία, Λυμπέρη Κωνσταντίνα, Μαστορέκας Νικόλαος, Παπαδοπούλου Στέλλα, Πασσιά Μάρθα, Ρεντάκη Αικατερίνη, Σαλαμάντη Μαγδαληνή, Σαλαμάντης Αλέξανδρος, Σαρηγιαννίδης Ιωάννης, Χατζής Αθανάσιος.

Ακούστηκαν από τη χορωδία τα τραγούδια: Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, Το ακορντεόν, Της αγάπης αίματα, Ο δρόμος, Θα σημάνουν οι καμπάνες.

 


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86