Γιορτή Λήξης 2015-2016

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 Γράφτηκε από τον/την Σιάμ Μαρία

«Ένα ταξίδι ... δρόμος»

Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016 με τίτλο: «Ένα ταξίδι ... δρόμος» στον αύλειο χώρο του σχολείου υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ.κ. Βαρνάβας, ο Διευθυντής Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, π. Σταύρος Μπόζος, ο Πρωτοσύγκελλος, π. Διονύσιος Πατσάνης και Κληρικοί της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ο Πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Σχολικοί Σύμβουλοι, ο σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου και πλήθος γονέων και οικείων των μαθητών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το φετινό «ταξίδι» του σχολείου, με ενδεικτικές δράσεις και προγράμματα που υλοποιήθηκαν την τρέχουσα σχολική χρονιά, πρωτότυπα έργα μαθητών, θεατρικά δρώμενα, ύμνους, τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, ενώ βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που πρώτευσαν και διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώτος σε βαθμολογία μαθητής/μαθήτρια της γ΄ γυμνασίου και της γ΄ λυκείου αντίστοιχα επιβραβεύτηκαν με το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ έκαστος/-η από την Ι. Μητρόπολη Νεαπόλεως. Η απονομή των βραβείων και επαίνων έγινε από τους ανωτέρω προσκεκλημένους, ενώ στον προθάλαμο του σχολείου λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας και λεζάντας με θέμα: «Οδωνύμια της Ξηροκρήνης, της Ρουμανίας και της Σερβίας», καθώς και ένα μικρό αφιέρωμα σε ένα τοπικό μνημείο, το Άγαλμα του Γ. Ιβάνωφ στα πλαίσια της περιβαλλοντικής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Αικατερίνη Γαλώνη, ο Διευθυντής Θρησκευτικής Εκπαίδευσης, π. Σταύρος Μπόζος, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και φυσικά ... ο Μητροπολίτης κ.κ. Βαρνάβας, ο οποίος εκφράστηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τις προσπάθειες των μαθητών/-τριών του σχολείου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος σε όλους τους παρισταμένους.

Πρόγραμμα γιορτής


 Φωτογραφίες από την εκδήλωση


 


 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86