Απολογισμός 1ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας 2017

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 Γράφτηκε από τον/την Γερμανού Ευαγγελία

  Απολογισμός
1ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε στις 16 Μαϊου 2017 το Γενικό Εκκλησιασιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Νεάπολης σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν, τους γονείς, τους καθηγητές και ιδιαιτέρως τους ενήλικους μαθητές του σχολείου μας, που έκαναν το ανεκτίμητο δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος που δημιουργήθηκε γι’αυτόν τον σκοπό.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” για την άμεση ανταπόκριση και άριστη συνεισφορά τους στην ευγενική μας προσπάθεια.

Ενημερώνουμε ότι, όσοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία και επιθυμούν να ενισχύσουν την Τράπεζα αίματος, μπορούν να προσέρχονται είτε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα αιμοδοσίας από Δευτέρα έως Παρασκευή (τηλ. επικοινωνίας 231 3312814), είτε σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο και να δηλώνουν ότι η αιμοδοσία προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Νεάπολης.

Επίσης, παρακαλούμε θερμά όσους ανταποκριθούν σε σε αυτό το κάλεσμα ζωής, μετά την αιμοδοσία να επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να μας ενημερώνουν πότε έγινε η αιμοδοσία και σε ποιο νοσοκομείο, διότι έτσι διευκολύνεται και το δικό μας έργο συνεργασίας με το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, αλλά και η τήρηση σωστού και ασφαλούς αποθεματικού. Για οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να απευθύνεστε στη Διευθύντρια του σχολείου κα Αικατερίνη Γαλώνη στο τηλ. 2310 735 717 ή ηλεκτρονικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στην εκπαιδευτικό του σχολείου κα Ευαγγελία Γερμανού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


Φωτογραφίες από την αιμοδοσία 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86