Κτηριακή υποδομή

Κατηγορία: Κτηριακή Υποδομή

Κτηριακή υποδομή


Το Σχολείο μας βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Νικολάου Καπάτου 6 στην Ξηροκρήνη, όπισθεν του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας ευρύχωρες, ευάερες και ευήλιες, εργαστήριο Φυσικής-Χημείας, πλήρως εξοπλισμένο και ένα σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής, εξοπλισμένο με εφαρμογές κατάλληλες για κάθε μάθημα Πληροφορικής για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και με εφαρμογές κατάλληλες για χρήση των Η/Υ και σε άλλα μαθήματα, με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. 

Παράλληλα διαθέτει μια Βιβλιοθήκη σύγχρονη, πλήρως οργανωμένη και μηχανογραφημένη με πλούσια θεματολογία και βιβλιογραφία, δίνοντας κύριο βάρος και εστίαση στα θεολογικά εντρυφήματα και τα φιλολογικά και λογοτεχνικά μελετήματα. Τα βιβλία της είναι ταξινομημένα με το διεθνές ταξινομικό σύστημα Dewey (σύστημα οργάνωσης που ακολουθούν όλες οι μεγάλες βιβλιοθήκες).   

Στον αύλειο χώρο του σχολείου υπάρχουν μπασκέτες, όπου περνούν οι μαθητές τις ώρες των διαλειμμάτων τους ή αθλούνται κατά τις ώρες της Γυμναστικής.

Το παρακείμενο κλειστό γυμναστήριο περίπου 500 τ.μ. διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϋ, χάντμπολ, τέννις, πινγκ-πονγκ και μπάντμικτον.

Διαθέτει μια επιμήκη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων για την πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων του σχολείου μας.

   

 


Επικοινωνήστε μαζί μας


                                                                           


Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr
 
Nικ. Καπάτου 6
Ξηροκρήνη
Θεσσαλονίκης
54629
Τηλέφωνο:
Τηλ. 2310735717
Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματο