Απολογισμός 1ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας 2017

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω
Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 18 Μάιος 2017
Γράφτηκε από τον/την Γερμανού Ευαγγελία

  Απολογισμός
1ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε στις 16 Μαϊου 2017 το Γενικό Εκκλησιασιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Νεάπολης σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν, τους γονείς, τους καθηγητές και ιδιαιτέρως τους ενήλικους μαθητές του σχολείου μας, που έκαναν το ανεκτίμητο δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος που δημιουργήθηκε γι’αυτόν τον σκοπό.

Περισσότερα...

«Κόψε τα μαλλιά σου... Χάρισε Δύναμη»

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω
Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 15 Μάιος 2017
Γράφτηκε από τον/την Γερμανού Ευαγγελία

  «Κόψε τα μαλλιά σου...
Χάρισε δύναμη!»

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Κόψε τα μαλλιά σου...Χάρισε Δύναμη» πραγματοποιήθηκε από την ομάδα εθελοντών του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Νεάπολης στόχο τη δωρεά μαλλιών για κατασκευή περουκών για γυναίκες με καρκίνο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία. Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας δημιουργήθηκε σχετική αφίσα με πρωτότυπο σκίτσο του μαθητή του σχολείου μας Μπιζμπιρούλα Μάριου για την προβολή της δράσης και την ευαισθητοποίηση των υπολοίπων μαθητών του σχολείου και της ευρύτερης σχολικής κοινότητας.

Περισσότερα...

Συλλογή ειδών για άπορους έγκλειστους

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω
Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 12 Μάιος 2017
Γράφτηκε από τον/την Γερμανού Ευαγγελία

  Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
από την ομάδα εθελοντών του σχολείου μας

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Νοιάζομαι & Δρω” και του προγράμματος αγωγής υγείας “Εθελοντισμός στο σχολείο” συγκεντρώνουμε αναλώσιμα είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ.), κάλτσες και τηλεκάρτες για τους άπορους φυλακισμένους στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών.

Περισσότερα...

Γιορτή για τα παιδιά από το «Χαμόγελο του παιδιού»

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω
Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 12 Μάιος 2017
Γράφτηκε από τον/την Γερμανού Ευαγγελία

Συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά
που διοργάνωσε το Χαμόγελο του παιδιού

Στις 12 Μαϊου 2017, ημέρα Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ Helexpo, όπου οι εθελοντές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου του Γενικού Εκκλησιαστικού Γυμνασίου- Λυκείου Νεάπολης συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΧτΠ), στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν ενημέρωση για τις δράσεις του οργανισμού, διαδραστικές παρεμβάσεις σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο στον  «Οδυσσέα», το κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας, προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο κινητό πολυιατρείο «Ιπποκράτης» , εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες και διάφορα events. 

Περισσότερα...

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ20