Ευχαριστίες στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 Γράφτηκε από τον/την Καζακλάρη Βέφα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Η Διευθύντρια του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου- Γυμνασίου Νεαπόλεως, κ. Γαλώνη Αικατερίνη, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ \ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ, Α ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΔΙ.ΑΣ 305 για την κινητοποίησή της και την εύρεση του υπηρεσιακού χαρτοφύλακα της.
Το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2014, η κ Γαλώνη έπεσε θύμα κλοπής μπροστά στην είσοδο του Σχολείου. Ο δράστης άρπαξε την τσάντα της που περιείχε σημαντικά υπηρεσιακά και προσωπικά έγγραφα και τράπηκε σε φυγή με δίκυκλο όχημα. Αμέσως ενημερώθηκε η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ , η οποία κατέφθασε στο χώρο του συμβάντος σε  πολύ σύντομο  διάστημα. Οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και συγκροτημένα και κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να συλλάβουν το δράστη της κλοπής.
Η ομάδα αποτελούνταν από τους: 1. Αρχιφύλακα Σμαρλαμάκη Στυλιανό, 2. Υπαρχιφύλακα Γεωργιάδη Νικόλαο, 3. Ειδικό Φρουρό Τσελίκη Ιωάννη, 4. Υπαρχιφύλακα Χατζή Παναγιώτη και έδρασε υπό την καθοδήγηση του Υπαστυνόμου Α΄ Μιχαλάκη Γεωργίου.

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86