Μαθητής του Εκκλησιαστικού Λυκείου διακρίνεται στο Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Κατηγορία: Αθλητισμός Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2011

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργάνωσε με επιτυχία το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ στις κατηγορίες Ανδρών - Εφήβων - Παίδων - Γυναικών - Νεανίδων και Μάστερς την Κυριακή 20 Μαρτίου στο δάσος του Σέιχ-Σου Θεσσαλονίκης (εκκλησάκι Αγ.Βασιλείου – Φιλίππειο).

Στην κατηγορία των Παίδων  ο μαθητής μας Αποστολίδης Δημήτρης με το νούμερο 65 διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με χρόνο 1:09:11 και βραβεύτηκε.

 

Ύστερα από την ολονύκτια νεροποντή ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες το πρωί της Κυριακής και βοήθησαν την διεξαγωγή των αγώνων με 77 αθλητές να συμμετέχουν από τα σωματεία: ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΠΟ ΒΕΛΟΣ, ΒΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΑΣ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΑΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, ΟΠ ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΣ ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ, ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ.
 
 

Η τεχνική διαδρομή του αγώνα μήκους 7,7 χλμ. απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους διαγωνιζόμενους αθλητές, με την κατηγορία των Ανδρών να κάνει 4 στροφές, των Εφήβων & Μάστερς 3 και των Παίδων 2. Τα υψομετρικά σκαμπανεβάσματα της διαδρομής έκριναν τους Πρωταθλητές που ξεχώρισαν με αρκετή διαφορά χρόνου από τους επόμενους.
 
 
Οι απονομές έγιναν επί τόπου στο τέλος των αγώνων από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΜΑΘ και μέλος της ΕΟΕ κ. Θ. Τιμαμόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Ρέππα, το μέλος κ. Νίκο Μαυρουδή, από τους ιατρούς των αγώνων κ.κ. Γρηγόρη Μωϋσίδη και Νεκτάριο Παπαβίλη και τον Αλυτάρχη του αγώνα κ. Παύλο Παυλάκη.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ20