Η Βασιλόπιττα του Σχολείου μας

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 Γράφτηκε από τον/την Τσεκουνάρη Μιχάλη

 Η Βασιλόπιττα του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου - Λυκείου 

Με λαμπρότητα έγινε στις 23/1/2014 στο σχολείο μας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας. Την πίττα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ. Βαρνάβας, ο οποίος μίλησε με λόγο μεστό και ουσιαστικό για τις προκλήσεις των καιρών και τόνισε τη σημασία ενός εκκλησιαστικού σχολείου στις μέρες μας, ενός σχολείου που πρέπει να αποτελεί πρότυπο.
Ο Σεβασμιώτατος συγχάρηκε τον σύλλογο των καθηγητών και τα παιδιά για τις επιτυχίες που είχε το σχολείο κατά την προηγούμενη χρονιά (2013) και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο ευλογημένη και επιτυχής. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Α. Καρούμπης, Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρατάσιος, Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσ/νίκης κ. Π. Μαντζιάρης, πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδης, Σύμβουλος Θεολόγων κα. Μ. Συργιάννη, καθώς και πολλοί γονείς. Το φλουρί κέρδισε ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Αριστοτέλης Σουλιώτης. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα κομπιουτεράκι.
 


 
Φωτογραφίες από την κοπή

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86