Γιορτή Λήξης 2018-2019

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 31 Μάιος 2019 Γράφτηκε από τον/την Σιάμ Μαρία

«Από το πολύχρωμο ημερολόγιο του σχολείου μου»

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019 με τίτλο: «Από το πολύχρωμο ημερολόγιο του σχολείου μου» στον αύλειο χώρο του σχολείου υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, κληρικοί της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, σχολικοί σύμβουλοι, ο σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου και πλήθος γονέων και οικείων των μαθητών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν ενδεικτικές δράσεις και προγράμματα που υλοποιήθηκαν την τρέχουσα σχολική χρονιά, πρωτότυπα έργα μαθητών, όπως βίντεο, ποιήματα, comics, ύμνοι, καθώς και τραγούδια σε ελληνικό και ξενόγλωσσο στίχο στο πλαίσιο της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Παρουσιάστηκε επίσης ένα video-e-λεύκωμα της Γ΄ Λυκείου, ενώ τελειόφοιτοι μίλησαν με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τις εμπειρίες τους στο σχολείο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Αικατερίνη Γαλώνη και παλιοί απόφοιτοι του σχολείου, όπως ο κύριος Ευάγγελος Πεππές, καθηγητής του ΑΠΘ. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος σε όλους τους παρισταμένους. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί: Μαρία Σιάμ, Νικολέττα Ζαραμητροπούλου και Χρήστος Χαλκιάς.

Πρόγραμμα γιορτής


 Φωτογραφίες από την εκδήλωση


 


 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86