Το Σχολείο μας "Πρεσβευτής για ένα ασφαλές Διαδίκτυο"

Κατηγορία: Σχολικές Συμμετοχές Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 Γράφτηκε από τον/την Ζαραμητροπούλου Νικολέττα

“Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!”

Το σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο συμμετείχε στην "Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο" ως Πρεσβευτής, αναλαμβάνοντας δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο. Οι μαθητές αφού παρακολούθησαν διάφορες προβολές για ευαισθητοποίηση του θέματος, συμμετείχαν ενεργά δημιουργώντας σχετικά τα δικά τους συννεφόλεξα και τις δικές τους αφίσες.

Παράλληλα το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της "Δράσης Ενημέρωσης Saferinternet.gr" του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, επίσημος διοργανωτής του εορτασμού στην Ελλάδα, για τη δημιουργία ειδικής ψηφιακής ποιητικής συλλογής για την καταπολέμηση ρητορικής μίσους (online hate speech) και του διαδικτυακού εκφοβισμού (cyberbullying).  

Το ποίημα της μαθήτριας μας της Γ' Γυμνασίου Μπαλαμπάνη Αθανασίας με τίτλο «Με πυξίδα την αγάπη» πληρώντας τις κατάλληλες προδιαγραφές και μετά από αξιολόγηση αναφορικά με την πρωτοτυπία και τη στόχευση της δοθείσας θεματικής, συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν την ειδική ψηφιακή ποιητική συλλογή, στη σελίδα 76, ανάμεσα στα 181 πρωτότυπα ποιήματα από όλες τις σχολικές μονάδες της Ελλάδας.

 


 Υπεύθυνη της δράσης η καθηγήτρια Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ20.


 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86