Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων στο σχολείο μας

Κατηγορία: Επισκέψεις Προσώπων Γράφτηκε από τον/την Τσεκουνάρη Μιχάλη

«Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλατζή»

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Σχολείο μας υπεδέχθη σήμερα τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλατζή, συνοδευόμενο υπό του Μητροπολίτου μας κ.κ. Βαρνάβα, του Πρωτοσύγκελου της Ι. Μητροπόλεως π. Διονυσίου Πατσάνη, του Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ Πρωτοπρ. Βασίλειου Καλιακμάνη.

Τον κ. Καλατζή καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου των Καθηγητών η Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Αικατερίνη Γαλώνη, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στις περσινές δράσεις της Σχολικής μονάδας, αλλά και στους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν τεθεί. Ακόμη, τόνισε με νόημα ότι ο κ. Καλατζής είναι ο μακροβιώτερος Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων.

Στην προσφώνησή του ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Βαρνάβας, αφού έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις δύσκολες ώρες που διανύει η Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, τόνισε την αδήριτη ανάγκη για τη δουλειά που πρέπει να γίνεται με συνέπεια και συναίσθηση της υψηλής αποστολής των Εκπαιδευτικών, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στο γεγονός της αμέριστης και αταλάντευτης στήριξης που απολαμβάνει το Σχολείο μας εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλατζή.

Στη βραχεία αλλά μεστή και γεμάτη ουσία αντιφώνησή του ο κ. Καλατζής αναφέρθηκε πλην των άλλων στις προσπάθειες και τη μέριμνα που καταβάλει το Υπουργείο για τη βελτίωση της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, ενεθάρρυνε και ενέπνευσε το Σύλλογο των καθηγητών να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την παιδαγωγική προσπάθεια, ενώ εντυπωσίασε χαρακτηρίζοντας το Σχολείο μας ως "διαμάντι" για την εκπαίδευση. Κατόπιν μικρής ξενάγησης στους χώρους της Σχολικής μονάδας, αναχώρησε προπεμπόμενος υπό της Διευθύντριας μας κ. Αικατερίνης Γαλώνη.


Φωτογραφίες από την επίσκεψη 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86