Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 Γράφτηκε από τον/την Γερμανού Ευαγγελία

  Συλλογή και παράδοση αγαθών
από την ομάδα εθελοντών του σχολείου μας

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης έπειτα από πρωτοβουλία της ομάδας εθελοντών του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Νεαπόλεως στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος αγωγής υγείας “εθελοντισμός στο σχολείο” και του εκπαιδευτικού προγράμματος “Νοιάζομαι & Δρω” ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 6 Απριλίου.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητική και γι’αυτό ευχαριστούμε θερμά όλη τη σχολική κοινότητα, μαθητές, καθηγητές και γονείς που ανταποκρίθηκαν ενεργά.

Η παράδοση των αγαθών πραγματοποιήθηκε τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα, υποδήματα και ρούχα ενηλίκων παραδόθηκαν στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, τα εφηβικά, παιδικά & βρεφικά ρούχα & υποδήματα, βιβλία και παιχνίδια στο “Χαμόγελο του παιδιού” και τα φάρμακα στους “ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

Αξίζει να αναφερθεί, και είναι προς τιμήν του αυτό, ότι από τον φορέα “ΜΕΛΙΣΣΑ”, για τον οποίον προοριζόταν μέρος των συλλεχθέντων ειδών, μας ζητήθηκε να προσφέρουμε τα είδη κάπου αλλού που θα τα χρειάζονται περισσότερο, διότι είχε ήδη καλύψει τις ανάγκες του από προηγούμενες δωρεές συμπολιτών. Έτσι, ενισχύθηκε ο αριθμός των ειδών που προσφέρθηκαν στο “Χαμόγελο του παιδιού”.


Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ20