Νοιάζομαι & Δρω 2017-2018

Κατηγορία: Νοιάζομαι και Δρω Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 Γράφτηκε από τον/την Ζαραμητροπούλου Νικολέττα

«Νοιάζομαι & Δρω»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και για το σχολικό έτος 2017-2018 το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως συνεχίζει να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο «Νοιάζομαι & Δρω», στα πλαίσια του οποίου με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, θα υλοποιηθεί το ομώνυμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με σειρά δράσεων εντός και εκτός σχολείου.

Στόχος του προγράμματος είναι η αξιοποίηση δυναμικής της ομάδας, οι βιωματικές δραστηριότητες και η δημιουργία ευκαιριών έκφρασης, επικοινωνίας των μαθητών. Η κοινωνική προσφορά στον συνάνθρωπό μας αναπτύσσει τις έννοιες της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, του ενεργού πολίτη και της φιλανθρωπίας.

Κεντρικό θεματικό άξονα των φετινών δράσεων του σχολείου μας αποτελεί ο εθελοντισμός, η κοινωνική αλληλεγγύη, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Υπεύθυνη του προγράμματος και συντονίστρια των δράσεων έχει αναλάβει η κα Παπαστάθη Εππου Ευγενία καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας. Στην εκπαιδευτική ομάδα συμμετέχουν επίσης οι καθηγήτριες: Ε. Γερμανού-Κουκουλιά , Ν. Ζαραμητροπούλου, Ε. Βλέτση, Μ.Γεωργίου, Π. Κυριακίδου, Α. Χατζηγιάννη, ο πατήρ Στ. Χατζηγρηγορίου, και η Διευθύντρια του σχολείου κα Αικατερίνη Γαλώνη . Για τις εθελοντικές δράσεις που σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε θα ενημερωθείτε προσεχώς.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας : mail@lyk-ekkl-neapol.thess.sch.gr

Τηλέφωνο: 2310735717 - Fax: 2310735870

Η ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο έχει γίνει με τη συγκατάθεση των γονέων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Νεαπόλεως © 2014. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Ανάπτυξη & Σχεδίαση - Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Ζαραμητροπούλου Νικολέττα ΠΕ86